Belvárosi Pálinka Napok

Kategória:

ArculattervezésFotózásKampánykoncepcióKiadványtervezésPromócióReklámfilm

01 Egy esemény

A pálinka szerelmeseinek

A Belvárosi Pálinka Napok évente, a belváros szívében megrendezésre kerülő több napos szabadtéri rendezvény, melynek keretein belül hazánk legjobb és legismertebb pálinkafőzdéi vonulnak ki bemutatni termékeiket. A vásáron A Rézangyaltól kezdve a Panyolai Pálinkán vagy a Békési Pálinkán túl a Márton És Lányáig minden olyan magyar cég jelen van, aki számít a szakmában, illetve több hónapos várakozás után itt mutatkozott be az év tíz legjobb birspálinkájának házasításával készülő Év pálinkája is.

02 Egy izgalmas feladat

A csapatunknak

A feladatunk egy teljes kreatív és kampánykoncepció megálmodása és megvalósítása volt. A kreatívon Budapest nevezetességeit ötvöztük a tavaszi hangulattal, valamint a szóban forgó alkoholos ital jellegzetességeivel. A grafikai anyagból óriásplakát, citylight, molinó, szórólapok, programfüzet, roll up és egyéb marketing anyagok készültek, ám a rádiókampány és a rendezvényfotózás is feladatunk volt.

A koncepciónk szerint egy olyan világot jelenítettük meg a KeyVisual-on, amely a használt elemek mindegyikében a „Budapest üzenetet” közvetíti.

Tartalmaz azonnal beazonosítható elemeket, illetve rejtett, apránként felfedezhető, úgynevezett „easter egg” részleteket is, amelyek miatt nem csak első látásra, hanem tovább nézve is izgalmas lehet.