Captains arculat

Ügyfél:

Kategória:

ArculattervezésFotózásLogó tervezés

01 A brief

Természet ihlette friss márka

A Captains egy rendkívül menő vállalkozás, amely egyedi, fa telefon és tablet tokokat, illetve borításokat gyárt. A céljuk, hogy az egyediségre törekvő és minőségre vágyó ügyfeleknek kínáljanak stílusos kiegészítőket, melyet az általuk használt különleges textúrájú, származási helyű és szépségű természetes alapanyagokkal érnek el.

Ezen a projekten a Captains kisarculatán, valamint termék- és imagefotózásán dolgoztunk.

02 art direction

Termékfotózás

A termékfotózás során az iPhone, MacBook és iPad tokokat és borításokat mutattuk be. Az elkészült képek stílusa törekszik a minimalista, természetes és letisztult hatásra, hogy a termékek valódi szépségét és textúráját hangsúlyozzuk. A képek kiemelik a fa anyag egyediségét és a termékek precíz kidolgozását.

03 art direction

Imagefotózás

Az imagefotózás célja volt, hogy bemutassa a Captains vállalkozását, stílusát és értékeit. A képek magukba foglalhatják a termékeket és/vagy embereket, és különböző környezetekben és helyzetekben kerülnek elkészítésre. Az imagefotók felhasználásra kerültek a weboldalon, közösségi média platformokon és hirdetésekben, hogy megjelenítsék a Captains stílusát és vonzó termékeket kínáló márkaidentitását.