Fundango.com website

Ügyfél:

Kategória:

Weboldalkészítés

01 A projekt

Egy okos website

Egy olyan előremutató reszponzív weboldalt készítettünk a Fundango részére, ahol a termékek bemutatásán túl helyet kap egy, a brand történetét bemutató aloldal, egy blog, technikai ruházati információk, továbbá a ruhamárka által támogatott sportolókat megjelenítő profil oldalrész.

Természetesen a termékeken és a technológián volt a hangsúly, ezért ide építettünk be okos megoldásokat, mint például a görgetésre reagáló szakaszos kép megjelenítés, ahol lefele görgetés során kinyílik a kabát és belátunk a belsejébe, vagy akár az egyszerű forgó termékfotók a termék aloldalakon.

Beépítettük a „szettválasztó” funkciót is, mellyel a vásárló a téli technikai nadrágot és kabátot könnyedén össze tudta párosítani. Bemutattuk ezzel azt, hogy a szett az vásárlón hogyan fog kinézni, segítve az értékesítést és támogatva az együttvásárlást.

A weboldalhoz és az egyes funkciókhoz a termékfotókat készítettünk és szükség esetén „felturbóztunk” például vízcsobbanással, vagy „hóba puffanással”.

A fundangosports.com évente kétszer megújul, így a szezonváltások során téli, illetve nyári köntösbe öltöztetjük a felületet.