On- és offline házasítás kurzus

Ügyfél:

Kategória:

Egyéb kategóriaKampányKampánykoncepcióStratégiaWeboldalkészítés

01 Projekleírás

Nem, nem „háziasítás” és nem is „házasodás”

A Rézangyal nem rendelkezik saját főzdével, hanem gondosan válogatott, kiváló minőségű pálinkákból blendeli, azaz házasítja termékeit, mely állandó, magas minőséget és folyamatosan rendelkezésre álló készletet biztosít.

A szigorú szakmai, minőségi és érzékszervi szempontok alapján felvásárolt pá- linkák titkos receptúra alapján érik el a Rézangyal kiváló ízvilágát és minőségét. A házasítást szakértők végzik, szigorú szabályozás és szakmai szempontok szerint.

DE…!

De a kifejezést és az eljárást rendkívül kevesen ismerik, illetve hazánk pálinkahagyományainak köszönhetően a szakmai szempontokat nagyapáink „szakmai szempontjaira”, vagyis a pancsolásra vonatkoztatják, percepcionálják vissza. Hogy ez a percepció megdőljön és az edukáltság nőjön a Rézangyal rendszeresen tartott úgynevezett „blend kurzusokat”, vagy „házasítási kurzusokat”, ahol a különböző HORECA, vagy média partnerek számára élőben mutatta meg azokat a szakmai szempontokat, melyek a Rézangyal pálinka előállítása mögött állnak.

Feladatunk volt az élő kurzusra egy olyan elvihető „tananyagot” készíteni, amely támpontként szolgál magán a kurzuson is, illetve feladatunk volt egy olyan aloldal fejlesztése is, ahol mindezt kinyitottuk a hétköznapi vásárlók számára is. Ezen a felületen igen egyszerűen, vizuális módon tudjuk segíteni mind a kurzus menetét, mind pedig az általános website látogatóknak megmutatni a házasítás mibenlétét.