Lyreco kiadvány

Ügyfél:

Kategória:

Privát

A projekt

Izgalmas projektbe vágtunk a Lyrecoval közösen, amely a Nespresso Professional termékkatalógus frissítését célozza meg. A célunk az volt, hogy az elavult és kevésbbé professzionális anyag helyett egy modern, vonzó és informatív katalógust készítsünk, amely segíti az ügyfeleket a Nespresso Professional termékek közötti választásban a Nespresso márkához méltó minőségben.

A projekt kezdetén a katalógus tervezése és elrendezése került fókuszba, ahol megterveztük a katalógus szerkezetét, stílusát és színvilágát, létrehoztuk a katalógus grafikai elemeit. Tervezés során figyelembe vettük, hogy az anyagnak könnyen áttekinthetőnek és vonzónak kellett lennie, hogy az ügyfelek gyorsan megtalálják a keresett termékeket, valamint ügyeltünk arra, hogy a katalógus megfeleljen a Lyreco és a Nespresso Professional márka irányvonalának.

A minta oldalak elfogadását követően összegyűjtöttük a termék és imagefotókat, ikonokat terveztünk, rendszereztük és elrendeztük a részletes termékleírásokat, majd nekiláttunk a katalógus feltöltésének, ahol az árak és a termékkínálat struktúrájának frissítése is a projekt kiemelt része volt. Gondosan ügyeltünk a naprakészségre.

A katalógus elfogadását követően mutáltuk azt angol nyelvre is, illetve a nyomdai formátum mellett digitális verzióban is elkészítettük azt.