Hogyan segíthet a növekedésben,
egy professzionális marketing ügynökség?

A marketing ügynökségünk olyan szakemberek vezetésével végzi tevékenységét, akik piacvezető love-brandek sokat próbált marketing vezetőiként, ügyfél oldalon tevékenykedtek. Ismerjük és valljuk a tulajdonosi szemléletet. A legkülönfélébb iparágakban építettünk piacvezető márkákat, és marketing ügynökségként immár cégeknek nyújtunk professzionális szolgáltatást.

Marketing ügynökségünkön belül különböző csapatokkal dolgozunk, hogy a legjobb segítséget nyújtsuk olyan területeken, mint a marketing stratégia, a márkaépítés és piacravezetési stratégia, vagy az on- és offlineline reklám, a kreatív gyártás, a piackutatás és a versenytársak elemzése. A SOLID agency szolgáltatásainak igénybevételével a legújabb marketingeszközök kiválasztásában és azok leghatékonyabb kihasználásában is segítségre számíthatsz.

Röviden, ha ambíciózus terveid vannak a márkád növekedése kapcsán és úgy érzed, hogy nincs elég időd-tudásod-szakembered ahhoz, hogy céged marketingtevékenységét házon belül hatékonyan kezeld, akkor csak szólj. mi segítünk, tanácsot adunk, és hatékony marketing kampányokat építünk!

A marketing ügynökségünkkel történő
együttműködés előnyei I.

Számunkra a probléma mindig egy megoldandó feladat. A célunk, hogy ellentmondjunk a szólásnak, hogy ne csak “Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér”. Mi megfogjuk partnereink takaróját és egy professzionális marketing ügynökség szakmailag felvértezett csapatával meghosszabbítjuk azt!

A SOLID csapatánál a hatékony marketing sosem a véletlen műve: a tényeken alapuló stratégia, az élményalapú koncepciók és a kifogástalan kivitelezés kombinációja.

  1. Tapasztalat: Vezetőnk olyan márkák marketing és kommunikációs vezetőjeként ért el kiemelkedő sikereket, mint a Nespresso, a Rézangyal márkaportfólió, a Fundango és a Coca Cola HBC alkohol márkái. Rendszeresen zsűrizik a legnevesebb marketing és reklám versenyeken, melyekről korábban díjakat hozott el – valamint oktatói múlt is áll a háta mögött.
  2. Szakértelem: Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik aktív, gyakorlati tudással rendelkeznek a marketing legkülönbözőbb területein. Naprakészek vagyunk és ismerjük, sőt sokszor driveoljuk az aktuális trendeket. Feltérképezzük az új módszereket, hogy hatékonyabban és eredményesebben dolgozzunk.
  3. Költséghatékonyság: Egy valóban tapasztalt és profeszionális marketing vezető, és / vagy egy teljes marketingcsapat fenntartása magas költségekkel jár. Marketing ügynökségünkkel, kiszervezés esetén csak akkor szükséges fizetni, amikor valóban szükség van a szolgáltatásokra, így egy mindig professzionális csapattal, ám mégis rugalmasan alakítható a költségvetés.
szövegírás kreatív koncepció copywriting óriásplakát fesztivál kreatív SOLID agency key visual

KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk

A marketing ügynökségünkkel történő
együttműködés előnyei II.

  1. Idő megtakarítás: A következetes marketingstratégia megalkotása és megvalósítása komplex és időigényes folyamat. Mi átvállaljuk ezeket a feladatokat. Stratégiát alkotunk és az elfogadást követően managelünk, majd riportálunk Számotokra, hogy Ti több időt szentelhessetek a fontos feladatokra.
  2. Megbízhatóság: Ügyfél oldalról érkező vezetőnk pontosan tudja milyen fontos és egyszerre milyen ritka a stabil és megbízható marketing ügynökség. Éppen ezért alkotott minket ilyennek.
  3. Rugalmas munkavégzés: Lehetővé tesszük Számotokra, hogy igény szerint növeljétek vagy csökkentsétek a marketingtevékenységeitek mennyiségét – határidejét és mélységét anélkül, hogy állandó alkalmazottakat kellene foglalkoztatnotok.

KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk

A marketing ügynökségünkkel történő
együttműködés előnyei III.

  1. Specializáció és sokoldalúság: HUB ügynökségként működünk, melynek nagy előnye a szabadság, hisz a fix csapaton túl minden projekthez a legnagyobb tudással rendelkező, céggel – márkával – hitvallással – stílussal legjobban rezonáló szabadúszó szakembereket választjuk ki a gondosan épített poolunkból, ezzel jelentősen szélesítve az elérhető szakértelmet.
  2. Megerősített kreativitás és új perspektívák: Az új szemek és gondolkodásmódok bevonása hozzájárul a kreatívabb és hatékonyabb marketingstratégiák kialakításához. Friss ötleteket és új nézőpontokat hozunk.
  3. Elérhetőség és skálázhatóság: Lehetővé tesszük, hogy gyorsabban alkalmazkodjatok a piaci változásokhoz és a növekedéshez. Új projektek indításakor, vagy nagyobb munkaterhelés esetén könnyedén skálázható a marketingtevékenység.

Dolgozzunk együtt a hatékony marketing aktivitásodon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, beszéljünk a céljaidról és kihívásaidról.

A marketing ügynökség hatékony munka
folyamatának vázolása

Tények mentén alkotott marketing stratégia

 01

Megértjük: Tények mentén alkotunk stratégiát. Elemezzük a portfóliót és a célcsoportot, valamint a hazai piacot, a versenytársakat és a nemzetközi példákat. Utánajárunk a kategóriákra jellemző szokásoknak és azoknak az attribútumoknak, melyek értéket, lehetőséget, vagy éppenhogy gyengeséget és veszélyt jelentenek a hosszútávú stratégia kialakításakor.

 02

Megtervezzük: A tények segítségével mérhető célokat állapítunk meg, majd nekilátunk annak, hogy mindezt stratégiává, majd taktikai és marketing aktivitási tervvé formáljuk.

03

Manageljük: Az aktivitási calendar mindkettőnk számára pontos menetrendet jelent. Minden lépésünket mérjük és elemezzük, ha pedig szükséges módosítjuk annak érdekében, hogy kampányod a leghatékonyabb, ergo a legeredményesebb legyen.

SOLID agency - Kutatásokkal alátámasztott tények segítségével, gondosan megalkotott stratégia mentén kerül fejlesztjésre a díjnyertes csomagolás design.

A marketing ügynökség 3 fő
szolgáltatási területe

tények mentén alkotott élménymarketing stratégia

márkafrissítés brand redesign csomagolásdesign csomagolás tervezés solid marketing ügynökség kreatív ügynökség termékbevezetés SOLID agency

MÁRKA ÉS ÜZLETI STRATÉGIA

Piac és fogyasztói kutatás. UA kutatás. Termék és portfólió stratégia. Piacrajutási stratégia. Márkaképzés és pozícionálás. Marketing terv kidolgozás. Ügyfélkutatás és szegmentálás. CRM stratégia. Loyalty programok kidolgozása. Élménystratégia. Stb.

Tények, célok, vásárlói igények és gondosan megalkotott stratégia mentén indul a díjnyertes csomagolás design folyamata.

MÁRKA ÉS KREATÍV
FEJLESZTÉS

Arculat tervezés. Brand book. Webdesign és webfejlesztés. Csomagolás design. Márka manifeszto kialakítás. Brand identity kialakítás. Stb.

TARTALOMGYÁRTÁS

Termék és imagefotózás. Filmgyártás. 3D animáció. Kreatív és DTP grafika. Social media management. Szövegírás. E-mail management. POS és display tervezés. Rendezvény aktivitás. Élmény alapú promóciók. Stb.

Dolgozzunk együtt a hatékony marketing aktivitásodon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, beszéljünk a céljaidról és kihívásaidról.

I.
GY.I.K. – Marketing ügynökség

A SOLID agency marketing ügynökség tényeken alapuló, üzleti célokat szolgáló, ám kreatív és élményalapú megközelítést alkalmaz.

Ügyfélként elvárhatod Tőlünk, hogy szakértői tanácsokat és megoldási javaslatokat nyújtsunk az üzleti céljaid eléréséhez, melyeket végre is hajtunk. Olyan kreatív és innovatív, ám tényeken alapuló és üzleti célokat szolgáló megoldásokat várhatsz, melyekkel hatékonyan emelkedhetsz ki a versenytársak közül és ragadhatod meg a célközönséged figyelmét.

Alapvetően bármit, amire kíváncsi vagy, vagy megoldást keresel. Érdemes felmérned a kompetenciánkat és érdeklődnöd a korábbi munkáink eredményességéről. Szívesen mesélünk a csapatunk felépítéséről, módszereinkről, vagy a közös munka folyamatáról és örömmel mesélünk a transzparencia fontosságáról.

marketing ügynökség óriásplakát kreatív szöveggel

II.
GY.I.K. – Marketing ügynökség

Lásd fent a marketing ügynökségünkkel történő együttműködés előnyei szekciónál 🙂

Marketing ügynökségünk széleskörű, professzionális tevékenységet végez annak érdekében, hogy segítsen Titeket a kitűzött marketing céljaitok elérésében. Lehetőséget biztosítunk Nektek arra, hogy tapasztalt szakértőkkel dolgozzatok együtt. Olyanokkal, akik ügyféloldali, vezetői tapasztalatuk segítségével segítenek a célok megfogalmazásában és a stratégiák kidolgozásában.

A SOLID agency csapata tények után kutat és azokból stratégiát gyárt. A stratégiát leképzi taktikai és aktivitási tervvé. Ezt a tervet feltölti kreatív tartalommal és precízen végrehajtja a kampányt a szükséges marketing eszközök és csatornák alkalmazásával.

marketing ügynökség fesztivál billboard óriásplakát kreatív copywriting

III.
GY.I.K. – Marketing ügynökség

Röviden: igen! Picit hosszabban: a marketing minden szakterületén, a stratégia alkotástól a social media managelésig bezárólag képzett kollégák dolgoznak a SOLID agency csapatában. HUB felépítésünknek köszönhetően a hazai marketing ügynökségek között kifejezetten magas a szenior-junior kollégák aránya. Illetve fontos, hogy az egyes részfeladatokat a junior kollégák csak akkor végezhetik el, ha átestek a szükséges képzéseken és a mentoráláson.

Tekintsük a szerződéskötés utáni első 3 hónapot az együttműködés próbaidejének. Ezen időszakban a nyújtott szolgáltatás bármikor felmondható, azonnali hatállyal. Mi magas bizalommal rendelkezünk az eredményességet illetően, Számodra pedig ez biztosítja, hogy alacsony kockázattal indíthatsd el a szolgáltatásokat.

A kampányok indítása előtt benchmarkokat és KPI-okat határozunk meg. Az ingyenes webanalitika szolgáltatásunk pontos képet mutat az aktivitások aktuális teljesítéséről. Ezeknek köszönhetően az adott pillanatban Te is transzparensen láthatod mi és hogyan teljesít, ám a kampányok lezárultát követően részletes riporttal és megértéssel szolgálunk Számodra.

marketing ügynökség fesztivál billboard óriásplakát kreatív copywriting

IV.
GY.I.K. – Marketing ügynökség

Az általunk nyújtott szolgáltatások eredményessége érdekében arra bíztatjuk ügyfeleinket, hogy egy előzetes konzultáción vegyenek részt. Ennek az ára 30.000 forint óránként, és megrendelés esetében a résztvevők egy 30.000 forint értékű kedvezményt is kapnak a SOLID agency további szolgáltatásaira. A tanácsadás így gyakorlatilag ingyenes lesz.

Mennyibe kerül egy autó? 🙂

A kérdés banális jellegét megmagyarázva tudnod kell, hogy az egyes marketing kampányok árai nagyon eltérők. Minden esetben az igénybe vett szolgáltatásokhoz kapcsolódnak és azok mélységétől, valamint az elvárt minőségtől függnek. Ezeket a Te igényeidhez igazítjuk.

A megbízási díjakról igényfelmérés nélkül nem tudunk árlistát adni. A feladathoz, az elvárt minőséghez és a várható munkaidőhöz igazítjuk díjainkat az ajánlatkérést és az előzetes egyeztetést követően.

Általánosságban elmondható, hogy a SOLID agency nem a kedvező ár, hanem az ár-érték arány versenyében indul.

Vezetőnk ügyfél oldalról érkezett, ahol love brandek márka és marketing vezetőjeként stratégiával kelt és KPI-okkal feküdt. Core csapatunk pedig ügynökségi tapasztalatával támogat, így a kérdésre a válasz: természetesen!

Marketingügynökségként segítünk a márkáknak megérteni „kik” ők, hogy milyen helyzetben vannak és merre szükséges lépniük céljaik elérése érdekében.
Az egyszerű, ám alapvető kérdésre közösen keressük a választ a tények erdejében és az üzleti és márkastratégia kialakításával irányítjuk a márkákat a megálmodott céljuk felé.

Jövőt álmodunk és jelent fejlesztünk.

szövegírás kreatív koncepció copywriting óriásplakát fesztivál kreatív SOLID agency key visual

V.
GY.I.K. – Marketing ügynökség

Amilyen gyakran szükséges, ám az együttműködések első szakaszában jellemzően heti megbeszéléseket tartunk, – hisz mi is akkor tudunk jól dolgozni, ha elegendő információ áll rendelkezésünkre – amelyek a folyamatok elindulását követően kétheti, majd havi meetingre optimalizálódnak, de természetesen eseti jelleggel is kérhetsz majd találkozót csapatunktól.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, írj nekünk egy mailt. Jellemzően egy munkanapon belül felkeresünk, és egy egyeztetést követően elküldjük javaslatainkat és ajánlatunkat.

Dolgozzunk együtt a hatékony marketing aktivitásodon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk a céljaidról és kihívásaidról.

A hatékony marketing sosem a véletlen műve: a tényeken alapuló stratégia, az élményalapú koncepciók és a kifogástalan kivitelezés kombinációja.

– SOLID agency