Rézangyal redesign

Ügyfél:

Kategória:

ArculattervezésCsomagolástervezésEgyéb kategóriaLogó tervezésStratégiaWeboldalkészítés

Dátum:

2016

01 A háttér

Akkor… Iszunk egy pálinkát?!

2016-tól felfrissült külsővel, de a megszokott prémium minőségű tartalommal folytatta piaci tevékenységét a magyar pálinkakultúra meghatározó szereplője a Rézangyal, amiben mi voltunk segítségükre. A brand frissített vizuális megjelenése illeszkedik a vállalat marketingstratégiájához, de a márka önazonosságát meghatározó elemek változatlanok maradnak.

Rézangyal a prémium párlatok felvásárlásával és azok saját üzemében történő házasításával a piacon elsőként tudott egyenletes minőségű termékeket előállítani, és e-tekintetben felvenni a versenyt a nagy nemzetközi alkoholmárkákkal.

„A kis főzdék által előállított évjáratonként, esetleg főzetenként változó minőség nem járható út a nemzetközi érvényesülés felé vezető úton, ugyanis ez nem tükrözi a külföldön állandó vodka, tequila, whiskey, rum minőséghez szokott fogyasztók igényeit” – mondta el Borbáth Gabriella, a márka blendmestere.

02 A projekt

Akkor… Iszunk egy pálinkát?!

„A tervezés során igyekeztünk megtartani a márka arculati elemeinek jól ismert jellegét. Nem szerettünk volna szakítani a már bevezetett és évek óta használt motívumokkal, viszont mindenképp fontosnak tartottuk ezek modernizációját, stilizálását. Nagyszerű példa erre a logo, ami – bár rögtön beazonosítható volt – vizuálisan és alkalmazhatósági szempontból sem volt ideális. Az új logo meg tudott maradni eredeti formájában, de újrarajzolásának és új vonalvezetésének köszönhetően sokkal tisztább, használhatóbb képet ad. Az update célja, hogy fiatalítsunk és vagányságot csempésszünk a márka életébe.” – mondta a Rézangyal marketing vezetője.

 

A mostani frissítés keretében megújul a Rézangyal logó, a termékek címkéi, a márka hivatalos weboldala, valamint az összes marketingkommunikációs eszköz a POS-ektől az autókig. Az új dizájn egyik kiemelt célja, a fiatalabb vásárlóközönség megszólítása.