Kiadványtervezés – BULLDOG gin

Kategória:

FotózásKiadványtervezésPromóció

Dátum:

2017. március

01 A projekt

A nemzetközi piacon igen sikeres BULLDOG gin márka magyarországi piacjutási stratégiának megalkotásában vettünk részt.

A stratégia megalkotása mellett kiadványtervezés is feladtunk volt. A kiadványtervezés során többek közt a brand ambassador által létrehozott signature koktélokat fotóztuk, ezekből egy új és különleges 3D UV lakk eljárással, saját ikonrendszerrel ellátott prémium kiadványt készítettünk a HoReCa partnerek számára, valamint létrehoztuk azt az általános kommunikációs eszköztárat, amivel a trade marketing és sales csapat feladatait támogattuk.

02 A BULLDOG gin-ről

A Bulldog Gin egy prémium gin márka, amit a jellegzetes üvegtervezete és a modern gin-készítési módszerei miatt ismernek. Az őt 2007-ben Anshuman Vohra hozta létre, és az Egyesült Királyságban készül.

A Bulldog Gin gyakran azért ismert, mert a kék és ezüst üvegét egy tüskés gallér veszi körül a palack nyakán, és merész, kortárs esztétikát képvisel. A márka célja, hogy kitűnjön a hagyományos gin márkáktól, és vonzza a modern és kalandvágyó fogyasztókat.

Az íz tekintetében a Bulldog Gin a kiegyensúlyozott növényi összetevők keverékére jellemző, ideértve a borókát, a levendulát, a sárkány szemet (egyfajta licsit), a fehér mákfélét és más hagyományos gin összetevőket. Ez egy London Dry Gin típusú gin, ami azt jelenti, hogy bizonyos előállítási szabványoknak kell megfelelnie, és csak természetes ízesítőket használhat a desztillálási folyamat során.

A Bulldog Gin sokoldalú, és különböző koktélokban vagy keverékitalokban is élvezhető. Az egyedi üvegtervezése és megközelítése hozzájárult népszerűségéhez a prémium gin piacon.

Olyan kiadványt szeretnél megvalósítani, ami outstanding hatással bír?

Keress minket és egyeztessünk a projektről.