Design & Vizuális tartalom, Kampányok & Aktivációk

Crystallum

Design & Vizuális tartalom, Kampányok & Aktivációk

Crystallum

Top of the top of the top…

Hazánk talán legelismertebb pálinka márkájával, a Márton és Lányai-val közösen terveztük meg és vezettük be Magyarország első és egyetlen, prémium felett elhelyezkedő, Ajka kristályba zárt limitált, sorszámozott pálinka kollekcióját.

Tevékenységünk a teljes folyamatot lefedte, többek közt olyanokat, mint az arculat, a logot és Crystallum csomagolástervezés, az anyagválasztás, a technológiai elődiagnosztika és prototípusgyártás, a gyártásmenedzsment, termék és image fotózás, a key visual fejlesztés és a POS anyagok létrehozása, illetve a termékbevezetés PR eseményének managelése, amit a Costes Downtown-ban tartottunk.

Az esemény alkalmából az első magyar Michelin-csillagos étterem, az azév májusban nyílt testvéréttermében, a Costes Downtownban Tischler Petra, a Costes Downtown sous chefje, Márton János főzőmester, Harmath Csaba gasztronómiai szakértő és Borbáth Gabriella pálinkaszakértő beszélgetett a fine dining és a magyar pálinkakultúra kapcsolatáról.

A meghívottaknak az esemény alkalmából különleges kóstolási élményben is részük lehetett. A rendezvényen Tischler Petra bemutatta a két ízre komponált bisztrófalatjait, amelyek kíséretében – csak és kizárólag az eseményen – lehetőség nyílt Magyarország csúcspálinkájának kóstolására is.

Top of the top of the top…

Hazánk talán legelismertebb pálinka márkájával, a Márton és Lányai-val közösen terveztük meg és vezettük be Magyarország első és egyetlen, prémium felett elhelyezkedő, Ajka kristályba zárt limitált, sorszámozott pálinka kollekcióját.

Tevékenységünk a teljes folyamatot lefedte, többek közt olyanokat, mint az arculat, a logot és Crystallum csomagolástervezés, az anyagválasztás, a technológiai elődiagnosztika és prototípusgyártás, a gyártásmenedzsment, termék és image fotózás, a key visual fejlesztés és a POS anyagok létrehozása, illetve a termékbevezetés PR eseményének managelése, amit a Costes Downtown-ban tartottunk.

Az esemény alkalmából az első magyar Michelin-csillagos étterem, az azév májusban nyílt testvéréttermében, a Costes Downtownban Tischler Petra, a Costes Downtown sous chefje, Márton János főzőmester, Harmath Csaba gasztronómiai szakértő és Borbáth Gabriella pálinkaszakértő beszélgetett a fine dining és a magyar pálinkakultúra kapcsolatáról.

A meghívottaknak az esemény alkalmából különleges kóstolási élményben is részük lehetett. A rendezvényen Tischler Petra bemutatta a két ízre komponált bisztrófalatjait, amelyek kíséretében – csak és kizárólag az eseményen – lehetőség nyílt Magyarország csúcspálinkájának kóstolására is.

Top of the top of the top…

Hazánk talán legelismertebb pálinka márkájával, a Márton és Lányai-val közösen terveztük meg és vezettük be Magyarország első és egyetlen, prémium felett elhelyezkedő, Ajka kristályba zárt limitált, sorszámozott pálinka kollekcióját.

Tevékenységünk a teljes folyamatot lefedte, többek közt olyanokat, mint az arculat, a logot és Crystallum csomagolástervezés, az anyagválasztás, a technológiai elődiagnosztika és prototípusgyártás, a gyártásmenedzsment, termék és image fotózás, a key visual fejlesztés és a POS anyagok létrehozása, illetve a termékbevezetés PR eseményének managelése, amit a Costes Downtown-ban tartottunk.

Az esemény alkalmából az első magyar Michelin-csillagos étterem, az azév májusban nyílt testvéréttermében, a Costes Downtownban Tischler Petra, a Costes Downtown sous chefje, Márton János főzőmester, Harmath Csaba gasztronómiai szakértő és Borbáth Gabriella pálinkaszakértő beszélgetett a fine dining és a magyar pálinkakultúra kapcsolatáról.

A meghívottaknak az esemény alkalmából különleges kóstolási élményben is részük lehetett. A rendezvényen Tischler Petra bemutatta a két ízre komponált bisztrófalatjait, amelyek kíséretében – csak és kizárólag az eseményen – lehetőség nyílt Magyarország csúcspálinkájának kóstolására is.

Iparág

Iparág

Alkohol

Alkohol

Gasztronómia

Gasztronómia

Valódi csúcstermék bevezetésén gondolkozol?

A te márkád is megérdemli a fine dining szintű kivitelezést. Legyen szó limitált szériáról, luxus csomagolásról vagy Michelin-kompatibilis márkapozicionálásról, segítünk, hogy terméked valóban kiemelkedjen – nemcsak a polcon, hanem a legexkluzívabb éttermekben is. 👉 Kérdezz minket, ha prémium feletti pozíciót szeretnél építeni – stratégiai alapon, designban is külön utat járva.

"A PRÉMIUM TERMÉKEKET FELÜLMÚLÓ MINŐSÉGET AZ BIZTOSÍTJA, HOGY – A FŐZÉSI FOLYAMATOT GYAKORLATILAG AROMAVADÁSZATTÁ FEJLESZTETTÜK."

Márton János

Tulajdonos

Design & Vizuális tartalom

CCHBC Kiadványtervezés

Design & Vizuális tartalom

CCHBC Kiadványtervezés

Design & Vizuális tartalom

CCHBC Kiadványtervezés

Design & Vizuális tartalom

Díjnyertes display design

Design & Vizuális tartalom

Díjnyertes display design

Design & Vizuális tartalom

Díjnyertes display design

Digitális megoldások

V/BEevent.hu

Digitális megoldások

V/BEevent.hu

Digitális megoldások

V/BEevent.hu

Gyere és iratkozz fel a hírlevelünkre!

Gyere és iratkozz fel a hírlevelünkre!

Gyere és iratkozz fel a hírlevelünkre!