Tudtad, hogy
a pozícionálás terméked megítélését befolyásolja?

A márkaképzés és pozicionálás olyan stratégiai folyamatokat takar, melyek a vállalatok és termékek piaci helyzetét és megítélését befolyásolják. Mi ezen stratégia felállításában segítünk.

Amennyiben a prémium feletti célcsoport igényeit tervezed beteljesíteni a termékeddel, vagy mikor egy fesztiválokat járó fiatal figyelmét szeretnéd megragadni merőben eltérő üzenetekkel, csomagolással, árazással, kreatívokkal, promóciókkal és megannyi tényezőkkel operálsz. Csapatunk segít tények mentén, célokat követve kialakítani és kommunikálni egy márka, vállalat vagy termék értékét, megkülönböztetve azokat a versenytársaktól és vonzóvá téve a célközönség számára.

csomagolásdesign csomagolás tervezés solid marketing ügynökség kreatív ügynökség arculat arculattervezés termékbevezetés CRYSTALLUM díszdoboz SOLID agency

Mire érdemes figyelni
a márkaképzés kialakításakor?

A márkaképzés magában foglalja a márka, vállalat vagy terméknek azonosítható és megkülönböztethető tulajdonságokkal való megtöltését. Csapatunk ezzel segít létrehozni egy pozitív és összehangolt képet a vállalatról vagy termékről a vevők és a piac számára. Legfőbb elemei:

  1. Márkaidentitás: Ez magában foglalja a vállalat vagy termék nevét, logóját, színeit, szimbólumait és más vizuális elemeket. Ezek a vizuális elemek hozzájárulnak a márkát értékelő benyomáshoz és megkülönböztetéshez.
  2. Márkakarakterisztikák: Ezek a vállalat vagy termék által képviselt értékek, ígéretek, tulajdonságok és egyedi jellemzők. Például egy márkakarakterisztika lehet a minőség, a megbízhatóság vagy az innováció.
  3. Márkahangulat és érzés: Ez a vállalat vagy termék által kiváltott érzelmi reakciókat jelenti a vásárlókban. A jó márkaképzés pozitív érzéseket és kötődést alakít ki a vevők felé.
  4. Márkakép: A márka kialakítja a piaci pozícióját, és megadja, hogy milyen módon értelmezik és értékelik azt a vevők és a piac. A sikeres márkaképzés eredményeként a márkával kapcsolatos pozitív benyomásokat alakítanak ki.
  5. Márka manifesto: Segítünk megtalálni, vagy kialakítani – formába ölteni azt az iránytűt, amely vezérelvként lebeg a szemetek előtt.

KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk

csomagolásdesign csomagolás tervezés solid marketing ügynökség kreatív ügynökség arculat arculattervezés termékbevezetés díszdoboz SOLID agency

Mire érdemes figyelni
a pozícionálás kialakításakor?

A pozicionálás arról szól, hogy egy vállalat vagy termék hogyan helyezkedik el a versenytársakhoz képest a vásárlók tudatában. Ez segít a vevőknek érteni és azonosítani, hogy miért érdemes választani a vállalatot vagy terméket más lehetőségek helyett. A pozicionálás több dimenzióban történhet:

  1. Értéklánc: Hogyan illeszkedik a vállalat vagy termék az ügyfél értékláncába, és hogyan segíti őket a céljaik elérésében.
  2. Árpozicionálás: A termék ára hogyan viszonyul a versenytársakhoz és a vevők érzékeléséhez a minőség és az érték tekintetében.
  3. Termékpozicionálás: Hogyan határozzuk meg a termék tulajdonságait és előnyeit a versenytársakhoz képest.
  4. Célközönség: Milyen csoportoknak szól a vállalat vagy termék, és hogyan tudjuk megoldani a szükségleteiket.
  5. Versenyképesség: Hogyan emelkedik ki a vállalat vagy termék a versenytársak közül olyan területeken, mint minőség, innováció vagy szolgáltatás.

Amennyiben a „megfelelő polcra” helyeznéd a terméked…

Akkor keresd többszörösen díjnyertes csapatunkat, hogy megvizsgáljuk és segítsük márkád, terméked, szolgáltatásod a céljainak elérésében.

Tények, célok, vásárlói igények és gondosan megalkotott stratégia mentén indul a díjnyertes csomagolás design folyamata.

Miért fontos
a pozícionálás?

A pozícionálás kritikus eleme egy vállalkozás sikeres márka és marketing stratégiájának. Segít megkülönböztetni a márkát a versenytársaktól, a megcélzott célcsoportok igényeit kielégíteni és hosszú távon elkötelezett fogyasztókat kialakítani.