Tudtad,
hogy egy professzionális logó az első lépés lehet az üzleti siker felé vezető úton?

A logó készítés igen fontos lépés minden vállalkozás életében, hiszen ez az egyik legfontosabb elem a márkaarculat és a márkaidentitás kialakításában és megjelenítésében. Egy jól tervezett logó hatékony segítség a beazonosításhoz, emlékezetességhez és ahhoz, hogy kiemelje és megkülönböztesse a céget a versenytársaktól.

A logó tervezés során számos tényezőt figyelembe kell venni, például a vállalkozás által képviselt értékeket, stílust, szolgáltatási kört, a célcsoport jellegét és preferenciáit, valamint a piaci trendeket. Fontos, hogy a logó egyszerű, könnyen értelmezhető és könnyen felismerhető, mégis egyedi, jellegzetes és a kategória más vállalkozásaitól teljesen megkülönböztethető legyen. Természetesen a rövidtávú gondolkozás, vagy az igen szűk pénztárca esetén számos online lehetőséget talál az ember, ám az egyedi logók tervezése, az arculat és a márkaidentitás professzionális felépítése gyakran az egyik legfontosabb lépés a márkaépítésben és az üzleti siker elérésében.

Prémium alkoholos márka számára készített egyedi, díjnyertes prémium logo

Tudod mi a különbség
a logó, az arculat és a márkaidentitás közt?

A logo, az arculat és a márkaidentitás egyaránt fontos fogalmak a vállalkozások brandingjének megértésében. Bár gyakran összekeverik őket, különbségeik és egymásra épülésük meghatározó a vállalkozás brandjének megteremtésében és erősítésében. Az egymásra épülésük során a logo az arculat része, amely része a márkaidentitásnak. A logo azonosítja a vállalkozást, az arculat egységes megjelenést biztosít, amely tükrözi a márkaidentitást, amely a márka teljes egészét takarja. Együttesen ezek a tényezők segítenek egy összetett, konzisztens és azonosítható brand kialakításában és fenntartásában.

KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk KAPCSOLAT Beszéljünk

Tudod,
miért fontos a professzionális logó?

A jól kialakított egyedi logó egyfajta jelzőfényként szolgál, amely egyszerre adja át első pillanatra a márka jellegét, vonzza és tartja meg az ügyfeleket, amely bizalmat ébreszt, és elősegíti a vásárlói hűséget. Ez különbözteti meg a márkát a telített piacon, ez segít a márkájának beazonosíthatóságában és ez közvetíti a márka értékeit és személyiségét a közönség felé.

Prémium apple kiegészítőket gyártó márka számára készített egyedi prémium logo

Hogy,
miért különleges a megközelítésünk?

A logó tervezés, az arculattervezés és márkaimázs-fejlesztés során alkalmazott megközelítésünk az alapvető identitásunkban gyökerezik: a tényeken alapuló, üzleti célok által irányított stratégiát ötvözzük a kreatív és innovatív csavarral. Hiszünk a stratégiai növekedésben, az innovatív megoldásokban és a hosszú távú partnerségek ápolásában, hogy olyan márkaképet hozzunk létre, amely nemcsak az Ön elképzeléseit tükrözi, hanem az ügyfelei számára is vonzó.

Prémium pezsgő márka számára készített egyedi prémium logo

Amennyiben professzionális logó tervezésre van szükséged…

…Akkor csapatunk célok és tények mentén, partnerként alakítja ki márkád logóját, arculatát és márkaidentitását úgy, hogy az valódi hatást gyakoroljon.

Mik a professzionális
logó tervezés főbb lépcsői?

A logó tervezése egy olyan komplex folyamat, amely számos lépést foglal magában a koncepciótól a végső kivitelig. A sikeres logó tervezéshez tényekre és alapos megértésre van szükség a vállalkozás céljairól, értékeiről és célközönségéről.

  1. Kutatás és megértés: Tényekre vadászunk az információk erdejében, hisz a munkánk első lépése a vállalkozás megismerése, beleértve az iparágot, a versenytársakat és a célközönséget.
  2. Koncepció kialakítása: A tényeket briefbe gyúrva kutatómunkába és inspirációgyűjtésbe kezdünk. A tervező grafikus egyedi koncepciókat, vagy ún. moodboardot hoz létre, figyelembe véve a vállalkozás identitását és azt az üzenetet, amit a logó közvetíteni kíván.
  3. Vázlatok és tervezés: A tényekre alapozott tervezés során a kiválasztott koncepciók alapján immáron a tervezőnk kreativitásán van a hangsúly. Ötletel, kézzel vagy digitálisan vázlatokat rajzol, melyeket finomhangolva a partner elé tárunk és 2-3 verziót közösen választunk a legígéretesebb koncepciók közül.
  4. Kidolgozás: A választott koncepciókat részletesen kidolgozzuk, hangulatba helyezzük és „élő” látványokon – példákon keresztül tárjuk az ügyfelünk elé.
  5. Tesztelés és finomhangolás: A logókat különböző méretű, színű, stuktúrájú felületeken, potenciális felhasználási formákon teszteljük, hogy így biztosítsuk a láthatóságot és olvashatóságot. Szükség esetén finomhangoljuk a részleteket.
  6. Végső elfogadás: A végleges logót partnereink jóváhagyják, ekkor készítjük el a végső változatot a különböző felhasználási célokra.
  7. Dokumentáció és szállítás: A logóhoz kapcsolódó összes dokumentációt elkészítjük az igény szerinti mélységben és ún. brand bookban adjuk át az ügyfélnek.
Egyedi prémium logo a Prezi és a Ustream közös konferenciája számára.

Amennyiben professzionális logó tervezésre van szükséged…

…Akkor csapatunk célok és tények mentén, partnerként alakítja ki márkád logóját, arculatát és márkaidentitását úgy, hogy az valódi hatást gyakoroljon.

Hogy is néznek ki a
logó tervezés árak?

A logó tervezés árai igen változatosak lehetnek és számos tényezőtől függenek, beleértve a tervező, vagy ügynökség tapasztalatát, a vállalkozás méretét, vagy akár az elvárt minőséget és mélységet. Csapatunk minden esetben alapos konzultációt folytat az ügyféllel annak érdekében, hogy pontosan feltérképezzük kinek mire is van szüksége – lehetősége.

Az egyedileg tervezett logó megvalósítási folyamata általában több lépésből áll, beleértve a megelőző kutatási fázist, a különböző koncepciók kidolgozását, a tervezési fázist és a véglegesítést. 

A SOLID agency csapata tapasztalt tervezőkből áll, akik a legnagyobb márkákon dolgoznak így képesek megvalósítani az ügyfelek egyedi igényeit és elképzeléseit, és biztosítani a logók magas minőségét és hatékonyságát.

Az egyedi logó tervezés befektetés a vállalkozás jövőjébe, és hosszú távon járul hozzá a márka sikeréhez és növekedéséhez. 

Márkafrissítés és logo redesign az egyik leghíresebb magyar alkoholos márka számára.

Amennyiben professzionális logó tervezésre van szükséged…

…Akkor csapatunk célok és tények mentén, partnerként alakítja ki márkád logóját, arculatát és márkaidentitását úgy, hogy az valódi hatást gyakoroljon.

Alapelvünk, vagyis
partnerség a sikerért

A SOLID ügynökségnél hosszú távon gondolkodunk, hisz nem csak ügynökségént, hanem stratégiai és kreatív partnerként tekintünk magunkra, aki elkötelezett az Ön növekedése és sikere iránt. Szakértelmünket az Ön egyedi márkaidentitásával összehangolva segítünk olyan logót és márkaarculatot kialakítani, amely kiemelkedik és eredményeket hoz.

RÓLUNK

Logó tervezés és arculattervezés indexkép

Amennyiben professzionális márkaarculatra van szükséged…

…Akkor csapatunk célok és tények mentén, partnerként alakítja ki márkád arculatát és márkaidentitását úgy, hogy az valódi hatást gyakoroljon.

Porsche márkabolt és márkaszervíz számára készített egyedi prémium logo

Inspirálódj

Inspirálódj az egyik legnevesebb csomagolásdesign oldalon – a Packaging Of The World-ön – ahol a mi munkáink is rendszeresen megjelennek és keress minket bátran, ha megihletettek Téged a látottak.