The Permaculturist

Ügyfél:

Kategória:

ArculattervezésLogó tervezésWeboldalkészítés

A feladat első része:
logo és arculattervezés 

A csapatunk a The Permaculturist cég logó és arculattervezésekor arra törekedett, hogy egy letisztult, egyszerű, prémium, ám mégis közelinek érezhető arculatot, hangulatot és logotípiát alkosson meg.

A logó tervezésekor célunk az volt, hogy olyan ikonikus logotípiát hozzunk létre, mely a cég prémium minőségű szolgáltatásait tükrözi. A letisztult design segíti a könnyű azonosíthatóságot, míg a prémium megjelenés és a színek harmóniája elősegíti a prémium márkaimázs erősítését.

Az arculattervezés folyamán a logó stílusát és színeit a különböző marketinganyagokba és online platformokra is integráltuk, hogy egységes és minden felületen összhangban lévő megjelenést biztosítsunk a cég számára. Ehhez hasonlóan többek közt a fotó használati alapelveket is alkottunk, hogy a The Permaculturist cég minden kommunikációs felülete és eszköze – legyen az weboldal, szórólap vagy közösségi média – egységesen és hatékonyan tükrözze a márka értékeit és üzenetét.

Prémium logó és arculattervezés a The Permaculturist számára
prémium logó és arculattervezés bemutatása

A feladat második szakasza:
weboldal készítés 

A csapatunk által készített weboldal a permakultúrával foglalkozó márka számára magas szintű technikai funkcionalitást kínál. A weboldal készítés első szakaszáman a Figma felületét hívtuk segítségül, hiszen mind a tervezés, mind a kollaborációs platform jellege miatt is tökéletes választás. Partnerünkkel közösen live, vagy a Figma felületén rebriefelve tudtuk pontról-pontra, hatékonyan megvalósítani a sebdesignt.

A The Permaculturist weboldala WordPress platformra épült, méghozzá abból a célból, hogy partnerünk számára lehetővé tegyük az ultrakönnyű könnyű tartalomkezelést és a dinamikus frissítéseket, mindezt egy intuitív adminisztrációs felületen keresztül.

A weboldal többnyelvű, mely lehetővé teszi, hogy a márka úgy kommunikálhasson hatékonyan különböző nyelveken, hogy mindeközben továbbra is egyszerűen kezelhető maradjon az oldal szerkezete és tartalma és szerkeszthetősége.

A reszponzív design biztosítja, hogy a weboldal tökéletesen működjön mindenféle eszközön és képernyőméreten, optimalizálva a felhasználói élményt és javítva a SEO keresési rangsorokat.

Az általunk használt technológiák és fejlesztési megoldások összhangban vannak a legújabb webfejlesztési trendekkel és legjobb gyakorlatokkal, biztosítva a weboldal gyorsaságát, biztonságát és skálázhatóságát.

A The Permaculturist weboldal kódja tiszta és jól dokumentált, megkönnyítve a jövőbeli fejlesztéseket és karbantartásokat, valamint lehetővé téve a The Permaculturist csapata számára, hogy a későbbiekben is könnyen továbbfejleszthessék és testreszabhassák az oldalt az egyedi igényeik szerint.

Figma weboldal készítés bemutatása a The Permaculturist számára
Figma weboldal készítés bemutatása a The Permaculturist számára
Figma weboldal készítés bemutatása a The Permaculturist számára
Figma weboldal készítés design system

Amennyiben professzionális logó és arculattervezés jár a fejedben…

…akkor keress meg minket!

Csapatunk célok és tények mentén alakítja ki márkád logóját, arculatát és márkaidentitását úgy, hogy az valódi hatást gyakoroljon.

Reszponzív profi weboldal készítés iphone nézet
Logo verziók a The Permaculturist számára

Tudtad,
hogy egy professzionális logó és egységes arculat az első lépés lehet az üzleti siker felé?

A logó és arculattervezés igen fontos lépés minden vállalkozás életében, hiszen ez az egyik legfontosabb elem a márkaidentitás kialakításában és megjelenítésében. Egy jól tervezett logó és egységes arculat hatékony segítség a beazonosításhoz, emlékezetességhez és ahhoz, hogy kiemelje és megkülönböztesse a céget a versenytársaktól.

OLVASS TÖBBET A TÉMÁRÓL